Agrarisch Relatiebeheerder - Van der Meer Accountants

Bedrijfsprofiel

Van der Meer Accountants & Adviseurs een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit de drie vestigingen te Oosterwolde, Groningen en Leek bedienen zij hun opdrachtgevers optimaal. Dit doen zij met een veertigtal medewerkers, waaronder accountants, fiscalisten en loonadministrateurs en met een cliëntgericht aanpak. Zowel de fiscale als de accountantspraktijk is in hoge mate geautomatiseerd, zodat de meest efficiënte werkwijze en maximale kosteneffectiviteit is gewaarborgd.

Functieomschrijving

Wat ga je doen? Je vertegenwoordigt Van der Meer Accountants in het voor jou bekende vakgebied. Jij spreekt de taal van de ondernemers en kent de bedrijfstak specifieke problemen als geen ander.

In de functie krijg jij veel vrijheid en bedien je de klant van A tot Z.
Wat houdt dat in? Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van (complexe) jaarrekeningen, het onderhouden van contact met cliënten, het verzorgen van aangiften op het gebied van Vennootschaps-, OB & IB, en het signaleren, voorbereiden en bespreken van adviezen. Daarnaast weet jij op een natuurlijke wijze nieuwe klanten aan je te binden door scherp te zijn in het signaleren van verbeteringen, goed te luisteren en uw toegevoegde waarde te laten zien.

De agrarische bedrijfstak en de ondernemingen daarin vertonen specifieke kenmerken zoals het kapitaalintensieve karakter, de afhankelijkheid van productie omstandigheden, de ondernemingsvorm, bijzondere fiscale aspecten, subsidieregelingen en de relatie met nationale en Europese regelgeving.

Het invullen van de Relatiebeheerdersrol, met de daarbij behorende adviezen vereist dan ook specifieke agrarische kennis vanuit een agrarische achtergrond. Iets wat wij graag terug zien in jouw cv.

Functie-eisen


• Afgeronde opleiding HBO AC/BE.
• Ervaring in de accountancy.
• Ervaring met agrarische klanten.

Competenties:
• Sociaal
• Communicatief vaardig
• Gedreven
• Commercieel
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: PW/F/222
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Oosterwolde

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies