(Junior) Consultant Headhuntersteam

Bedrijfsprofiel

Voor ons kantoor in Zwolle, gevestigd nabij het mooie stadscentrum, zijn wij op zoek naar: een gedreven, doortastende consultant / accountmanager Werving & Selectie en Detachering.

Werken bij Headhuntersteam is een mooie stap in je carrière. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd bureau, dat zich al meer dan 18 jaar bezighoudt met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde mensen. Door middel van een bijzonder concept, en met resultaat! In de afgelopen jaren blijkt de match tussen opdrachtgever en kandidaat in 96 % van onze opdrachten succesvol te zijn.

Bedrijfscultuur

Headhuntersteam is een dynamische en informele organisatie die zich kenmerkt door een platte organisatiestructuur.Onze organisatie kan worden gekenmerkt als betrokken, kritisch en proactief. Kenmerken die zich vertalen in: serieuze interesse in mensen, scherpe analyse in ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers en 'last but not least' een snelle effectieve marktgerichte werkwijze.

Functieomschrijving

Je komt terecht in een informeel team met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Je zit aan tafel bij onze opdrachtgevers om actuele arbeidsmarktvraagstukken te bespreken. Jij bent dé sparringpartner als het aankomt op aannemen van personeel. Daarnaast weet je talentvolle kandidaten te vinden. Je vertaalt arbeidsvraag naar de juiste vacature. Je selecteert kandidaten, je neemt sollicitatiegespreken af en verzorgt de plaatsing bij de opdrachtgever.

Als Consultant start je met het bewerken van je eigen marktsegmenten en bouw je hierin een eigen netwerk op. Je leert talent te werven, te selecteren, en een klantkring op te bouwen. Wij begeleiden je, trainen je en leren je alle kneepjes van het vak. Vind jij het uitdagend om matchmaker te zijn en wordt je gelukkig van talent bemiddelen? Dan zit je bij ons zeker goed.

Functie-eisen

Dit ben jij:
• Afgeronde HBO opleiding.
• Zelfstandig.
• Ambitieus.
• Voorkeur voor sales / recruitment.

Wij bieden:
• Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden.
• Een uitstekend bonusstelsel.
• Een prettige werksfeer binnen een informeel team.
• Trainingen.
• Diverse leuke uitstapjes met collega’s.

Over deze vacature

Referentie: GV/08/17
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Zwolle

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies