Recruiter Bouw- en Civiele Techniek

Bedrijfsprofiel

Headhuntersteam is een gerenommeerd werving- & selectiebureau in het centrum van Amsterdam. Wij houden ons al meer dan 18 jaar bezig met het werven- & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde (young) professionals binnen de Finance, Werktuigbouwkunde en Bouw- en Civiele Techniek.

Bedrijfscultuur

Onze organisatiestructuur is plat waardoor lijnen kort zijn en er ruimte is voor eigen inbreng. In totaal hebben wij zes vestigingen verspreid over Nederland waardoor wij het hele land optimaal bedienen.

Functieomschrijving

Wat ga je precies doen?
Een veelgebruikte term binnen het vak Recruitment is “360 Consultant”. Hiermee wordt bedoeld dat een werknemer het gehele bemiddelingsproces beheert. Van het zoeken, interviewen en voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers tot het acquireren, bezoeken en uitzetten van vacatures voor opdrachtgevers. De marktbewerking aan twee zijden vergt inspanning en geduld. Een gelukje heb je wel, onze klantenportefeuille is gigantisch! Hierdoor ligt de focus niet zozeer op new business binnenhalen maar juist op het opbouwen en waarborgen van lange termijn relaties. Dit is de perfecte rol voor mensen die graag zelfstandig werken en ondernemend van aard zijn!

What’s in it for you?
Uiteindelijk zijn wij een profit-organisatie waar wij omzet vieren en belonen. Buiten een marktconform basissalaris hanteren wij een individueel bonussysteem. Afhankelijk van de gerealiseerde omzet zal deze in percentage toenemen. Per vestiging delen wij ook incentives uit wanneer groepstargets worden behaald. Denk hierbij aan maatpakken, bedrijfsuitjes, etc.
Elk jaar gaan wij met het gehele bedrijf op reis. In de wandelgangen gaat het verhaal dat het dit jaar Ibiza wordt!

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
De kandidaten die wij bemiddelen zijn (young) professionals op HBO of WO niveau. Dit betekent dat het gespreksniveau hoger ligt dan een gemiddeld bemiddelingsbureau. Van onze mensen verwachten wij dan ook dat zij, buiten de juiste commerciële vaardigheden, een afgeronde en relevante HBO opleiding hebben. Denk hierbij aan Commerciële Economie, HRM of Bedrijfskunde.

Kort samenvattend:
Houd jij van uitdaging en denk jij succesvol te worden binnen een vakgebied als Bouw- en Civiele Techniek? Solliciteer op deze vacature en overtuig ons van jouw kunnen!

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-72
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies