Werkvoorbereider W Installatietechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever met 65 medewerkers in regio Den Bosch (Noord-Brabant) realiseert en onderhoud al ruim 40 jaar werktuigbouwkundige installaties t.b.v. particulieren, onderwijs - en overheidsinstellingen en projecten in de utiliteit- en gezondheidssector. In deze marktsegmenten neemt de opdrachtgever een vooraanstaande positie in. Zij onderscheiden zich door haar zorg voor de voorbereidings- en uitvoeringsprocessen rond projecten. Een soepele samenwerking tussen haar medewerkers, klanten en toeleveranciers is de sleutel tot haar succes.
Gezien de gezonde ontwikkeling die dit bedrijf doormaakt willen zij op korte termijn het team uitbreiden.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider W installaties maak je onderdeel uit van een projectteam. Samen met dit team houd jij je bezig met utiliteitsbouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de administratieve verwerking van het project. Je ontwerpt de technische installaties en draagt zorg voor een goede materiaalstroom. Als werkvoorbereider calculeer je meer-/minderwerken en je hebt een aansturende en controlerende taak betreffende het tekenwerk.
Als werkvoorbereider W krijg je een afwisselende functie binnen de projectteam waarin je zelfstandig en in overleg met de projectleider zorg draagt voor een juiste voorbereiding en voortgang van de projecten.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO / HBO opleiding richting installatietechniek
• Minimaal drie jaar werkervaring als werkvoorbereider in de utiliteit
• Affiniteit met duurzame installaties

Competenties
• Teamspeler
• Communicatief sterk
• Nauwkeurig

Je komt te werken in een prettig, afwisselend en professioneel werkklimaat. Het is een uitdagende functie met zeer uiteenlopende aansprekende projecten. Dit bedrijf hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en investeren graag in opleidingen en biedt volop carrièrekansen.

Over deze vacature

Referentie: KW/09/2017
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Den Bosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies