Tekenaar/Ontwerper W Installatietechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever met 65 medewerkers in regio Den Bosch (Noord-Brabant) realiseert en onderhoud al ruim 40 jaar werktuigbouwkundige installaties t.b.v. particulieren, onderwijs - en overheidsinstellingen en projecten in de utiliteit- en gezondheidssector. In deze marktsegmenten neemt de opdrachtgever een vooraanstaande positie in. Zij onderscheiden zich door haar zorg voor de voorbereidings- en uitvoeringsprocessen rond projecten. Een soepele samenwerking tussen haar medewerkers, klanten en toeleveranciers is de sleutel tot haar succes.
Gezien de gezonde ontwikkeling die dit bedrijf doormaakt willen zij op korte termijn het team uitbreiden.

Functieomschrijving

Als Tekenaar/ontwerper ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van het volledige utiliteitsbouwproject. Je werkt nauw samen met een senior engineer/werkvoorbereider om tot een concreet installatie-ontwerp te komen dat uitvoering gereed is.

Dit betekent dat je verantwoordelijk bent om de wensen van de opdrachtgevers te vertalen naar hedendaagse, praktische en uitvoerbare installatietechnische oplossingen. Daarnaast ontwikkel en werk je installatieconcepten uit, teken je uitvoering gerede ontwerpen uit en streef je een hoog kwaliteitsniveau na. Je werkt actief aan je in- en externe netwerk en vertaalt actuele ontwikkelingen naar de praktijk.

Functie-eisen

• Minimaal afgeronde technische opleiding op MBO/HBO niveau
• Ervaring met verschillende tekenprogramma’s zoals Autocad, BIM en Revit
• Enige ervaring in de installatiebranche
• Affiniteit met duurzame installaties is een pré

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Teamspeler

Je komt te werken in een prettig, afwisselend en professioneel werkklimaat met zeer uiteenlopende projecten. Dit bedrijf hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en investeren graag in opleidingen en biedt volop carrièrekansen.

Over deze vacature

Referentie: KW/09/2017
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Den Bosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies