Junior Relatiebeheerder

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een middelgroot accountantskantoor. Vanuit meerdere provincies in het noorden en oosten van het land zijn ze vooral actief in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit sector en de agrarische sector. Het kantoor is ambitieus en mensgericht. De organisatie is daarnaast kennisintensief waar professionaliteit en kwaliteit samen gaan. Persoonlijke ontwikkeling staat binnen deze organisatie dan ook centraal.

Functieomschrijving

Bent u een daadkrachtig en klantgerichte kandidaat? Vanuit deze functie zorgt u voor het tijdig aanleveren van jaarstukken welke de (junior-) assistent accountants hebben voorbereidt en controleert u deze stukken op onjuistheden. Ook heeft u een controlerende taak ten aanzien van de door u gemaakte planning. Richting de assistent accountants heeft u een coachende/begeleidende rol. Daarnaast stelt u complexe jaarrekeningen samen en verzorgt u ingewikkelde fiscale posities.
U stelt in uw functie altijd het belang van de klant voorop en zorgt voor een snelle en adequate afhandeling van zaken, maar geeft ook gevraagd en ongevraagd advies aan de klant op breed fiscaal of bedrijfseconomisch terrein. U bent daarnaast vakinhoudelijk sterk en verdiept zich regelmatig in vakliteratuur.
Met al deze ingrediënten kunt u uw gehele klantenportefeuille op maat bedienen en zorgt u ervoor dat de jaarrekening met de daarbij behorende fiscale aangelegenheden tot in de puntjes is verzorgd.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding richting HBO Bedrijfseconomie of Accountancy en eventueel studerend voor Post-Bachelor AA (of klaar met Post-Bachelor en bezig met praktijkstage)
• U heeft minimaal 3 jaar ervaring op een samenstelpraktijk

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Ambitieus
• Pro actief

Over deze vacature

Referentie: NN.JR.17
Salaris: € 42.000
Standplaats: Harderwijk

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies