Zelfstandig Assistent Accountant

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever betreft een middelgrote accountantsorganisatie met een vestiging gesitueerd in omgeving Amersfoort. In total zijn er meer dan 75 professionals binnen de organisatie werkzaam.

Bedrijfscultuur

Informeel, open, ongedwongen. Men is hier geen nummer en iedereen hier staat gelijk aan elkaar. Klanten worden bediend door een Accountant met in de ondersteuning een Assistent, wat tevens de organisatiestructuur situeert. Hierdoor heeft iedereen een allround functie en vergt dit ook een brede kijk en visie van elke medewerker.

Functieomschrijving

Als zelfstandig assistent accountant houdt u zich bezig met het verrichten van voornamelijk samenstel- en advieswerkzaamheden. U stelt tussentijdse cijfers op, stelt de jaarrekeningen (ook complexere) samen en bereidt de aangiftes voor.
Met betrekking tot de jaarrekeningen signaleert u zelf knelpunten, bereidt adviezen en bespreekt deze met de klant. Daarnaast neemt u een begeleidende rol op zich richting (junior) assistent accountants.
Op termijn bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van relatiebeheerder/teamleider en uiteindelijk accountant. In deze rol krijgt u een team van 10 medewerkers onder zich. Waar u over een aantal jaren staat is geheel afhankelijk van uw groei en ambitieprofiel.

Functie-eisen

• HBO diploma richting Accountancy
• Minimaal 3 jaar ervaring in de accountancy

Competenties:
• Accuraat
• Klantgericht
• Zelfstandig
• Betrokken

Over deze vacature

Referentie: NN.37.17
Salaris: € 45.000
Standplaats: Amersfoort

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies