Werkvoorbereider Ondergrondse Infra

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een dynamisch en groeiend bedrijf met ruim vijftig jaar ervaring en zijn uitgegroeid van een landelijk opererende organisatie tot een internationale opererende organisatie. De organisatie houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van infrastructuur voor transport en distributie van olie, gas, water en elektriciteit.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider in de ondergrondse infra weet u precies wat er nodig is om een project goed te kunnen uitvoeren. In samenspraak met de uitvoerders en projectleiders treft u de voorbereidingen. Onze opdrachtgever houdt zich voornamelijk bezig met de aanleg van ondergrondse infrastructuur. Dit is verschillend van grote projecten tot complexe kunstwerken. Ervaring met gas, water of elektra werkzaamheden is hierbij een vereiste.

Als werkvoorbereider behandelt u de binnengekomen aanvraag van de klant en vertelt dit naar een opdracht voor het team. Dit is verschillend van het inplannen van materiaal en personeel tot het beheren van aangeleverde documenten. Hierbij heeft u kennis van tekenprogramma’s en bestekken om de benodigde plannen op te stellen. U bent breed onderlegd en daarom is dit een vacature die uitstekend bij u past. Bent u op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan wordt u van harte uitgenodigd te reageren.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau aangevuld met opleiding richting Civiele techniek
• Aantoonbare ervaring als werkvoorbereider in ondergrondse infra

Competenties:
• Stressbestendig
• Weet goed overzicht te bewaren
• Flexibel

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/109
Salaris: € 38.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies