Constructief Tekenaar

Bedrijfsprofiel

Headhuntersteam is een gerenommeerd werving & selectie en detacheringbureau. Wij houden ons al meer dan 18 jaar bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde mensen, door middel van een bijzonder concept!

Competenties, ervaring en drive van kandidaten zijn voor ons van doorslaggevend belang. En met resultaat; In de afgelopen jaren blijkt de match tussen opdrachtgever en kandidaat in 96% van de door ons ingevulde opdrachten succesvol te zijn!

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Constructief Tekenaar. U werkt aan projecten die gerelateerd zijn aan aardbevingsbestendig bouwen. Hierbij moet u denken aan wapeningstekeningen, funderingen en constructietekeningen m.b.v. Revit of Autocad.

Binnen een professioneel team werkt u de ontwerpen uit in detaillering en levert u een bijdrage aan de totstandkoming van constructieve berekeningen. Door de grootschaligheid van de projecten werkt u veelal in teams waarmee u afstemt, samenwerkt en de voortgang bespreekt. U overlegt frequent met de projectleider en hoofdconstructeur m.b.t. uitwerking van de ontwerpen.

Functie-eisen

• MTS bouwkunde
• Aantoonbare werkervaring als bouwkundig tekenaar bij een architecten- of bouwadviesbureau
• Ervaring met Autocad en/of Revit.

Competenties:
• Analytisch
• Resultaatgericht
• Communicatief

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/112
Salaris: € 40.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies