Werkvoorbereider-Calculator

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een veelzijdige projectontwikkelaar en bouwer en is actief in stedelijke vernieuwing, nieuwbouw, vernieuwbouw (renovatie, groot onderhoud en verbouw) in de utiliteitssector (onderwijs, zorg, overheid, bedrijfshuisvesting) en woningbouw.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Zwolle zoeken wij een werkvoorbereider/ Calculator. Samen met een team van bouwkudige specialisten werk je aan diverse uitdagende projecten. Het gaat om projecten op het terrein van renovatie en grootschalig onderhoud, veelal in opdracht van woningcorporaties e beleggers. Vanuit juw functie als werkvoorbereider/ calculator verzorg jij opnames, onderzoeken en beoordelingen van renovatieprojecten. Samen met jouw team werk je aan een optimale prijsvorming voor aanbestedingen zodat deze opdracht worden. Jij bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en ondersteun je de projectleider bij de inkoop van materiaal en materieel. Wij zoeken iemand die creatief en en innovatief is en verbeteringen aandraagt daar waar nodig.

Functie-eisen

• MBO/HBO opleiding Bouwkunde
• Aantoonbare werkervaring met renovatie- en onderhoudsprojecten

Competenties:
• Creatief
• Pragmatisch
• Communicatief
• Teamspeler

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort. Zij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk en hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren gezamenlijk successen. Ze werken aan uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken.

Over deze vacature

Referentie: GV/09/17
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Zwolle

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies