Projectleider W-installaties

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is landelijk opererend allround installatiebedrijf dat zich voornamelijk richt op projecten in de utiliteit. Van oorsprong is het een familie bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een totaalinstallateur met meer dan 500 medewerkers. Opererend vanuit elf vestigingen en met meer dan 50 jaar ervaring levert de organisatie vakmanschap. Grote klanten zijn o.a. Fokker Technologies, Drentea, Treant Groep en Smurfit Kappa.

Functieomschrijving

Als projectleider bent u vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat van projecten waar u de verantwoording voor draagt. Daarnaast motiveert, coacht en stuurt u de medewerkers aan binnen uw projectteam. Het goed kunnen onderhouden en verbeteren van de relatie met uw klanten/ opdrachtgevers is van groot belang.

Het bijzondere aan deze functie is de mate van zelfstandigheid die het met zich meebrengt. Vanuit een kleine vestiging in het zuiden van de provincie Drenthe werkt u in een klein team (8FTE) aan diverse uitdagende projecten. Naast een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid is het ook van belang zelf te beschikken over praktische ervaring in de installatietechniek. U zult als Projectleider W-installaties beschikking krijgen over een auto en telefoon. Er zijn daarnaast diverse doorgroei-/opleidingsmogelijkheden. Kortom, een zeer uitdagende functie met veel perspectief.

Functie-eisen

- Minimaal MBO4 + in de richting van Werktuigbouwkunde.
- Relevante werkervaring in de installatietechniek (utiliteit).
- Ervaring met teken- en ontwerp programma’s.
- Leidinggevende ervaring.

Competenties
- Planmatig
- Verantwoordelijk
- Gestructureerd
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Stressbestendig

Over deze vacature

Referentie: RB/WTBE/545
Salaris: € 45.000
Standplaats: Hoogeveen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
R.Bolt
050-5268884
r.bolt@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies