(Junior) Manager RA - Hofsteenge Zeeman Groep

Bedrijfsprofiel

De Hofsteenge Zeeman Groep is een snelgroeiende accountants- en adviesorganisatie gevestigd in Groningen. Zij hebben ruime ervaring in de controle van en advisering aan verschillende organisaties in de publieke sector. Gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, SW-bedrijven en instellingen in onderwijs, cultuur, zorg en welzijn maken gebruik van hun expertise.

Bedrijfscultuur

De Hofsteenge Zeeman Groep typeert zichzelf met een informele en platte organisatiecultuur. Het team bestaat enkel uit werknemers gespecialiseerd in de controlepraktijk. Er is veel vrijheid in de uitoefening van de functie en daarnaast zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Functieomschrijving

U beschikt over relevante werkervaring en bouwt gestaag aan uw carrière. U bent toe aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe werkplek waar u de vrijheid heeft om alles uit uzelf te halen.

U werkt in deze functie voor verschillende soorten opdrachtgevers zowel bij controle- als adviesopdrachten. Dat maakt uw werk afwisselend en inspirerend. Met uw eigen initiatieven en ideeën geeft u richting aan uw carrière, maar ook aan de organisatie. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om te werken aan uw leidinggevende kwaliteiten.

Wat erg belangrijk is, is dat u passie heeft voor het vak en met de klanten in de publieke sector. U wilt zich ontwikkelen tot een volwaardig registeraccountant of iemand die van waarde wil zijn in de controlepraktijk. Communicatief, sociaal en zowel goed zelfstandig als in teamverband kunnen werken, zijn belangrijke eigenschappen hierin.

Functie-eisen

• HBO Accountancy en/of studerend voor RA;
• Relevante werkervaring of wilt zich juist verder ontwikkelen als accountant in de controlepraktijk;

Competenties:
• Zelfstandig en in teamverband goed;
• Klant- en resultaatgericht;
• Weet overzicht te bewaren;
• Sociaal en communicatief.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/22
Salaris: € 50.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies