Externe Accountant RA

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een grote, landelijke accountantsorganisatie en is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.

Bedrijfscultuur

Elke vestiging wordt aangestuurd door een directeur en vanuit de landelijke directie zijn duidelijke structuur en afspraken vastgelegd. Klanten worden hier afgestemd op de medewerkers en worden maximaal door 2 adviseurs bediend. Verder is de kleinschaligheid merkbaar op de vestigingen, ondanks de grote organisatie.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt een Externe Accountant RA voor de controlepraktijk met een flinke dosis ervaring waarbij u verantwoordelijk bent voor de dagelijkse leiding van een of meer controleteams. Als Externe Accountant RA bent u samen met twee andere Externe Accountants RA en de Directeur Audit tekeningsbevoegd. Verder heeft u veelvuldig contact met klanten, bent u een volwaardig sparringpartner en bent u van toegevoegde waarde voor de klant. U onderhoudt contacten met klanten, zowel op directieniveau als direct daaronder en bent u betrokken bij acquisitietrajecten. U bent vaktechnisch eindverantwoordelijk voor uw dossiers en staat u stevig in uw schoenen. U stelt zelfstandig memo`s, de gehele rapportage en concept-management letter op. Daarnaast stelt u controleprogramma`s en controleplannen samen, behandelt u in teamverband bijzondere opdrachten en wordt u ingezet bij het geven van interne vaktechnische cursussen en lezingen.
De functie betreft een doorgroei functie naar Directeur Audit. Dit houdt in dat u samen met de andere Directeur Audit landelijk verantwoordelijk bent voor de gehele audit bestaande uit vier vestigingen en 50 FTE.

Functie-eisen

• Ingeschreven in het accountantsregister NBA als RA
• Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring
• Momenteel 2 jaar ervaring Externe Accountant RA, Manager Audit of Senior Manager Audit
• Ervaring met klanten binnen de profit (nationaal)

Competenties:
• Boardroom skills
• Adviesvaardigheden
• Ambitieus
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: NN.42.17.EA
Salaris: € 85.000
Standplaats: Amersfoort

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies