Projectleider Installatietechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevend technisch adviesbureau gericht op het ontwerp en de uitvoering van technische installaties in commerciële, residentiele en industriële gebouwen. Ze heeft een multidisciplinaire achtergrond en bezit kennis op het gebied van onder andere klimaatbeheersing, sanitair, sprinklertechniek en elektrotechnische installaties.

Functieomschrijving

Als Projectleider fungeert u zelfstandig, waarbij u de klanten adviseert over gebouw gebonden installaties. Om een goed en duurzaam advies te kunnen geven zal u samenwerken met de opdrachtgever, de architect, de constructeur en de eventuele bouwtechnisch adviseur.

Na het advies komt het vaak voor dat het bedrijf ook de uitvoering mag doen. Naast advies zal u ook de klassieke projectleider taken hebben. Zo bent u verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde materialen bij diverse leveranciers en berekent u meer en minder werk. U bent namelijk verantwoordelijk van de aanvraag tot en met de oplevering en de nazorg van een project. Een belangrijk onderdeel is daarom ook het relatiebeheer, zodat hier vervolg opdrachten uit kunnen komen. U bent daarom assertief en commercieel ingesteld. Naast het bedienen van de klanten stuurt u ook het personeel aan.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• Afgeronde MTS of HTS Werktuigbouw of installatietechniek
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Assertief
• Zelfstandig
• Klantvriendelijk

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBO24-PI
Salaris: € 52.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies