Interim Gevorderd Assistent Accountant Audit

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountantskantoor bestaande uit vijf vestigingen in midden Nederland. Onze opdrachtgever bediend klanten binnen het MKB segment (nationaal en internationaal) en non-profit organisaties. Dit kantoor kenmerkt zich als middelgroot kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een big-4 kantoor.

Bedrijfscultuur

Professioneel en persoonlijk.

Functieomschrijving

Als Interim Gevorderd Assistent Accountant Audit bij onze opdrachtgever geeft u verrichting en ondersteuning aan de controlepraktijk. U bent verantwoordelijk voor de controle van tussentijdse verantwoordingen, administratieve organisatie en interne controleprocedures en u begeleidt de klant bij financieringsproblemen. Daarnaast beoordeelt u prognoses, verricht u de opzet van managementinformatiesystemen, bedrijfseconomische analyses en bedrijfsvergelijkingen. Verder bestaan uw werkzaamheden uit de opzet en structurering van concernverbanden, management buy-outs, prognoses en ondernemingsplannen. Tevens behandelt u (her)financieringsvraagstukken en wordt u betrokken bij due-diligence-onderzoeken bij aan- en verkoop van een onderneming.

Functie-eisen

• Minimaal 5 jaar ervaring op de audit praktijk
• Afgeronde Master of Science in Accountancy & Controlling
• Ervaring met FDS dossiers
• Ervaring binnen de profit (nationaal)

Competenties:
• Zelfstandig
• Accuraat
• Pro actief

De opdracht is van 1 februari 2018 t/m eind juni 2018. Hierbij dient u minstens 32 uur per week werkzaam te zijn (bij voorkeur 40 uur).

Over deze vacature

Referentie: NN.44.17.IGAA
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Amersfoort

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies