Controller

Bedrijfsprofiel

Holdijk & Haamberg is een internationaal opererende machinefabriek, die geavanceerde oplossingen biedt voor uiteenlopende toepassingen in de food sector. Zij ontwikkelt, produceert en installeert hoogwaardige (geïntegreerde) proceslijnen en machines in nauw overleg met haar klanten. Al sinds jaren vinden de producten hun weg naar klanten wereldwijd.
A Holdijk is gespecialiseerd in de handel van veteinden, die de basis vormen voor hoogwaardige worsten, voor het hogere foodsegment. Beide werkmaatschappijen vallen onder de Holdijk Groep.

Bedrijfscultuur

Er heerst een no-nonsense sfeer waarbij inzet, loyaliteit en teamwork belangrijke kenmerken zijn.

Functieomschrijving

Als Controller bent u (eind)verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Samen met drie administratief medewerkers, waar u leiding aan geeft, coördineert u de financiële werkzaamheden met betrekking tot de debiteuren- crediteurenbeheer, grootboekadministratie, facturering, voorraadbeheer en projectadministratie. Hierin bent u aanspreekpunt voor uw administratieve collega`s. Daarnaast bent u in staat om de administratieve processen te verbeteren en te optimaliseren. Als Controller zorgt u voor een juiste beheer van de financiële administraties, de externe verslaggeving voor de twee werkmaatschappijen van de Holdijk Groep en het voorbereiden van de interne rapportages.
Als Controller bent u sparringpartner voor de leden van het MT en rapporteert u rechtstreeks aan directie. U houdt zich bezig met treasury activiteiten en bent op de hoogte van de Nederlandse en Duitse wet- en regelgeving.

Het is een uitdagende en veelzijdige functie waarin u vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid uw drive volledig aan bod kan laten komen. Er is volop ruimte voor eigen invulling en initiatief en daarmee voor persoonlijke ontwikkeling. Het is de insteek om door te groeien naar business controller en MT lid. Het salaris is afgestemd op de functie en uw kennis en ervaring.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau, bijv. HEAO (BE/BA);
• Enkele jaren relevante werkervaring in een operationele finance rol
• U moet een volledige boekhouding kunnen overzien en in journaalposten denken
• Inzicht in bedrijfsprocessen en affiniteit en/of ervaring met ERP systemen in zowel productieomgeving (projectorganisatie) als verkooporganisatie
• Een positief kritische blik en pro-actieve houding voor het initiëren van verbeteringen
• Leidinggevende ervaring

Competenties:
• Analytisch, hands-on, zelfstandig, stressbestendig en no-nonsense zijn belangrijke competenties voor de functie.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ook in het Engels

Headhuntersteam verzorgt namens Holdijk de werving & selectieprocedure. De reactietermijn is tot en met 19 november aanstaande. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Nico Nagelhout, Managing Consultant Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118. Voor meer informatie over de organisatie Holdijk verwijzen wij u door naar de website Holdijk.com.

Over deze vacature

Referentie: NN.44.17.CL
Salaris: € 58.000
Standplaats: Enschede

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies