Civieltechnisch Tekenaar

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente. Leefbaarheid en kern beleid zijn belangrijke sleutelwoorden in het gemeentelijk beleid. Het beleid is er op gericht, dat de gemeente ervaren wordt als een gemeente waar het aantrekkelijk is om te wonen en te verblijven, met voorzieningen die goed en evenwichtig zijn verdeeld over de verschillende kernen.

Bedrijfscultuur

Binnen deze organisatie wordt er gewerkt in projectteams met professionals waar samenwerking en eerlijkheid voorop staan. Doordat er gewerkt wordt in teams zijn er korte lijnen tussen afdeling en kan er adequaat gehandeld worden om de projecten tot het hoogste haalbare resultaat te krijgen.

Functieomschrijving

Als Civieltechnisch Tekenaar bij onze opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor een diversiteit aan civieltechnische werkzaamheden. Binnen deze organisatie wordt er binnen projectteams gewerkt aan wegconstructies, infrastructuur, riolering etc. U houdt hierbij rekening met de gestelde planning en kan flexibel werken in een goed op elkaar afgestemd team. Er zit veel variatie in het werk, omdat er bij elk project weer anders gedacht moet worden. U speelt een rol tijdens de aanbestedings-, voorbereidings- en uitvoeringsfase. U beheerst dan ook over een uitstekende vaardigheden met het tekenprogramma AutoCad 3D en/of Revit.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO (of HBO) opleiding Civiele Techniek / Weg- en Waterbouwkunde;
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als tekenaar;
• U beschikt over een goede beheersing met Autocad 3D en/of Revit.

Competenties:

• Teamspeler
• Proactief
• Nauwkeurig

Over deze vacature

Referentie: PS/CT/121
Salaris: € 40.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies