Projectleider Bouw

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is actief in zowel nieuwbouw en verbouw activiteiten in de woningbouw en utiliteit. Door de marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn zij in staat veelal uitdagende projecten te realiseren. Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken naar de innovatieve mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Bedrijfscultuur

De cultuur kenmerkt zich als nuchter en proactief. Het bedrijf heeft een informele cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van projecten en opleiding. Daarnaast biedt het bedrijf uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een loyale en daadkrachtige leider voor verbouw- en nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij zal u verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de planning, leiding geven aan het projectteam, contact onderhouden met onderaannemers en opdrachtgevers. U weet alle bedrijfsprocessen goed op elkaar af te stemmen om een zo goed mogelijk bedrijfsresultaat te behalen, daarbij weet u uw collega’s op enthousiasmerende wijze mee te krijgen in de missie en visie van de organisatie. Als 1ste aanspreekpunt leidt u bouwvergaderingen en draagt u de verantwoordelijkheid voor een passende oplevering.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde HBO- opleiding Bouwkunde.
• U beschikt over enkele jaren ervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de bouw.
• U beschikt over een goede leidinggevende capaciteiten.

Competenties:

• Teamspeler
• Proactief
• Resultaatgericht
• Motivator

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/122
Salaris: € 50.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies