Assistent Accountant AA

Bedrijfsprofiel

Grant Thornton is een middelgroot (internationaal) accountantskantoor met meerdere vestigingen en ruim 400 mensen in dienst. Deze organisatie kan zowel nationale als internationale ondernemingen tot haar klantenbestand rekenen. Naast de standaard Accountancy diensten kunnen deze klanten hier ook terecht voor specialistische diensten als compliance, IT-audit, corporate finance en pensioenadvies.

Bedrijfscultuur

De kantoren zijn hip en fris aangekleed. Voorzien van open werkruimten en flexplekken. Er heerst een open cultuur. Ondanks het internationale allure kan men spreken van een platte organisatie.

Functieomschrijving

Als Assistent Accountant op de samenstelpraktijk maakt u deel uit van een gedreven en professioneel team. U bent in deze functie verantwoordelijk voor het (onder begeleiding) samenstellen van jaarrekeningen, het onderhouden van contact met cliënten alsmede de voorbereidende werkzaamheden ten aanzien van de minder complexe adviezen en belastingaangiften IB en VPB.

Naast de normale operationele werkzaamheden bent u ook verantwoordelijk voor het bieden van adequate ondersteuning aan beginnende assistenten alsmede de beantwoording van vragen. In deze functie werkt u actief samen met andere gevorderd assistent accountants.

Onze opdrachtgever biedt ruimte aan werknemers om mee te denken over de optimalisatie van bestaand beleid en procedures. Deze organisatie omarmt ontwikkeling en vooruitgang en verwacht deze houding ook van haar medewerkers.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie
• Minimaal twee jaar ervaring binnen de accountancy

Competenties:
• Analytisch sterk
• Enthousiast
• Accuraat
• Communicatief vaardig
• Teamspeler

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-87
Salaris: € 38.000
Standplaats: Alphen aan den Rijn

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies