Uitvoerder Waterbouw

Bedrijfsprofiel

Heuvelman-IBIS is gespecialiseerd in de waterbouw en baggerwerkzaamheden. Binnen de organisatie heeft men duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarmee willen zij zich presenteren als een modern en innovatief waterbouwbedrijf. Zij hebben de kennis, ervaring én het materieel tot haar beschikking om een geslaagd project neer te zetten.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich met een informele sfeer waarbij er korte lijnen tussen de afdelingen zijn. Een goede samenwerking met projectteams om samen tot het beste resultaat te komen is erg belangrijk. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien naar andere functies.

Functieomschrijving

Als Uitvoerder Waterbouw bent u verantwoordelijk voor het geven van leiding aan de vaklieden binnen het projectteam. U zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen de kaders van de planning en het budget uitgevoerd worden. U bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met onderaannemers en leveranciers, daarnaast beheert u de projectadministratie en zorgt u voor de naleving van veiligheid en kwaliteit van het project. U beschikt over voldoende kennis van RAW/UAV.

De werkzaamheden van een Uitvoerder in de Waterbouw zijn zeer uiteenlopend. Per project wordt er een nieuwe planning gemaakt en worden er opnieuw inventarisaties gemaakt van eventuele knelpunten. U ziet er elke dag weer een nieuwe uitdaging in om het project succesvol te laten slagen.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO (of HBO) opleiding Civiele Techniek / Weg- en Waterbouwkunde.
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als Uitvoerder.
• U beschikt over affiniteit met de Waterbouw.
• U beschikt over een goede beheersing van de Duitse taal (in spraak).

Competenties:
• Assertief
• Organisatorisch
• Leidinggevend

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/124
Salaris: € 50.000
Standplaats: Delfzijl

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies