Calculator / projectleider Elektrotechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een aannemer in de elektrotechniek werkzaam in omgeving Noord- en Zuid-Holland. De kernactiviteiten en hoofdwerkzaamheden bestaan uit het installeren van complete laagspanningsinstallaties voor woonhuizen, nieuwbouw en utiliteitsgebouwen. Hierbij wordt hoogwaardige kwaliteit geleverd met als eindproduct een complete elektrotechnische totaalinstallatie. Daarnaast heeft de opdrachtgever zich gespecialiseerd in beveiliging met onder ander inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontroles. Het is een dynamische en platte organisatie met korte lijnen en een open, directe cultuur.

Functieomschrijving

Als Calculator / Projectleider E bent u verantwoordelijk voor calculatie en voorbereiding van projecten. Deze projecten zijn voor een groot deel voor de elektrotechnische nieuwbouwprojecten in de woningbouw en soms utiliteiten. U maakt berekeningen, schetsen en principe tekeningen en specificeert de installatie en de te gebruiken componenten. Daarbij heeft u een goed beeld van de marktsituatie binnen de installatietechniek en de mogelijkheden en kansen, zodat u met uw materiaal kennis hier optimaal op in kunt spelen.

Naast de calculatie bent u ook Projectleider en bent u verantwoordelijk voor het coördineren, de voorbereiding en het leiden van elektrotechnische nieuwbouwprojecten in de woningbouw en utiliteit. Hierbij heeft u contact met opdrachtgevers, leveranciers en andere betrokkenen binnen een kleine zakelijke markt.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• Minimaal MTS werk en denk niveau (Elektrotechniek)
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• Goede beheersing Microsoft Office
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Competenties:
• Zelfstandig
• Flexibel
• Communicatief vaardig
• Stressbestendig

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBN17-PE
Salaris: € 50.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies