BIM engineer installatie

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig installateur voor met name klimaatinstallaties, sanitair en sprinkler. Zij houdt zich op dit vlak bezig met advisering, ontwerpen, realisatie en beheer van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Klanten van onze opdrachtgever bevinden zich onder andere binnen de utiliteit, industrie, gezondheidszorg, supermarkten, winkels en scholen.

Functieomschrijving

Als BIM Engineer installatietechniek heeft u ervaring met BIM. Een groot deel van de tijd werk u installatietechnische ontwerpen uit tot detail- en werktekeningen met behulp van BIM. U helpt collega BIM Engineers en er is wederzijdse kennisdeling ten aanzien van BIM.

U bent verantwoordelijk voor het technisch tekenen van klimaat en sanitaire installaties en het vastleggen van de installatie in het BIM teken-/engineeringsysteem. Als engineer bent U verantwoordelijk voor het modelleren in BIM en het beheren van tekeningenbestanden.

Wat bieden zij u:
Een prettige werkomgeving waar u in komt te werken met betrouwbare medewerkers die betrokken zijn met elkaar maar ook betrokken zijn bij de klanten en projecten. Daarnaast bieden zij een studiefonds voor studerende kinderen, een winstuitkering (bij positieve resultaten), gunstige regeling bedrijfsfitness en een werkgeversbijdrage voor uw pensioenpremie.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• MTS/HTS Werktuigbouwkunde of installatietechniek
• Werkervaring met Revit(MEP), AutoCAD en Nordined.

Competenties:
• Communicatief vaardig
• verantwoordingsgevoel
• Zelfstandig
• Creatief

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBN17-BE
Salaris: € 42.000
Standplaats: Utrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies