Tekenaar E- / W-installaties

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is als technische dienstverlener actief in de werktuigbouwkundige, elektrotechnische en besturingstechnische installaties. De organisatie adviseert architecten, biedt ondersteuning aan installateurs en ontzorgt gebouweigenaren. Hierbij wordt duurzaamheid als belangrijke pijler gezien. Het bedrijf is een middelgrote dienstverlener op de Nederlandse installatiemarkt en is sterk in het vertalen van de wens van de klant naar concrete technische oplossingen. Dit valt of staat met goed personeel met oog voor detail.

Bedrijfscultuur

Bij dit veelzijdige installatiebureau heerst een cultuur waarbij het personeel klantgericht werkt en denkt in oplossingen. Daarom is het naast het bezitten van technisch inzicht eveneens van belang dat de klantvraag altijd helder is. Voor deze dienstverlening is een sterk klantgevoel noodzakelijk.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar zowel een werktuigbouwkundige als een elektrotechnische tekenaar in de installatietechniek. U bent verantwoordelijk voor het vertalen van de wens van de klant naar een technisch ontwerp. Affiniteit met engineering zal hierbij dan ook zeker van pas komen. U zult actief zijn in zowel kleine als grote projecten, gericht op zowel de utiliteit als de woningbouw. De organisatie werkt op basis van dienstverlening waarbij u uitgezonden zult worden naar de klant om daar technische vraagstukken op te lossen. In Autocad ontwerpt u technische installaties en maakt u werk- en revisietekeningen. U bent onderdeel van een projectteam waarbij u veel contact onderhoudt met de projectleider(s).

Functie-eisen

• Minimaal MBO-4 in de richting van Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde .
• Ervaring met tekenpakket AutoCad.
• Ervaring met tekenwerk in de installatietechniek.
• Ervaring met engineering is een pre.
• Klantgericht kunnen werken.

Competenties:
• Klantgericht
• Flexibel
• Nauwkeurig
• Accuraat

Over deze vacature

Referentie: RB/WTBE/551
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
R.Bolt
050-5268884
r.bolt@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies