Junior Assistent Accountant

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een groeiend Accountants- en Belastingadvieskantoor met vestigingen verspreid over heel Nederland. Ondernemen staat bij deze organisatie centraal alsmede de persoonlijke benadering richting haar klanten.

Bedrijfscultuur

De cultuur bij dit kantoor is te omschrijven als informeel en no-nonsense. Klanten worden bediend door een ervaren Accountant/Relatiebeheerder met de ondersteuning van een assistent accountant, wat tevens de organisatiestructuur situeert. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als (Junior) Assistent Accountant krijg jij al snel een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Hierin krijg jij natuurlijk de ondersteuning en ontwikkelmogelijkheden om te groeien in de rol van accountant. Jij komt te werken onder supervisie van een Ervaren Assistent Accountant / Relatiebeheerder.

Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de verschillende fiscale aangiften. Tevens behoren het verzorgen van de administraties en de tussentijdse rapportages tot het takenpakket. Bij gebleken geschiktheid zal jij op termijn zelf ook doorgroeien in een dergelijke adviesrol.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO BE/AC opleiding
• Relevante werkervaring is een pré

Competenties
• Leergierig
• Sociaal
• Zelfstandig
• Ambitieus

Over deze vacature

Referentie: AK/F/34
Salaris: € 28.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies