Staffunctionaris Bestuur en Communicatie (24 uur per week)

Bedrijfsprofiel

Huisartsen Gelderse Vallei is de overkoepelende organisatie voor huisartsenzorg in de Gelderse Vallei. Zij bieden ondersteuning aan huisartsen en organiseren de huisartsenzorg buiten kantooruren en de ketenzorg in de dagpraktijken. De organisatie is in 2013 ontstaan uit een fusie tussen de Coöperatieve vereniging Huisartsenpost ‘de Gelderse Vallei’ en de Regionale Organisatie Huisartsen Gelderse Vallei.

Functieomschrijving

De ideale kandidaat voor ons heeft oog voor het verhaal van de Huisartsen Gelderse Vallei, begrijpt waar de organisatie staat en denkt mee over bestuurlijke kwesties in de gezondheidszorg. Je kent de termen van bestuurders en schakelt makkelijk met personen van diverse lagen inde organisatie. Je vindt het leuk om in een complexe organisatie met veel verschillende belangen te werken en de verschillende gremia hierbij te ondersteunen. Je kan de kern van je boodschap in uitstekend uitdrukken en naar de interne en externe collega’s helder en duidelijk overbrengen. Je gebruikt je creativiteit en het vermogen om snel te schakelen om verfrissende ideeën te brengen. Zo ben je meestal al twee stappen verder in het denkproces.
Kerntaken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn het volgen van ontwikkelingen binnen de (huisartsen)zorg en eerstelijnszorg, analyseert deze en adviseert de directie en het management wat betreft de strategische positionering van de HAGV; Je initieert en begeleidt de totstandkoming van (vernieuwde) bestuurlijke procedures en protocollen, ter ondersteuning van het bestuur; biedt inhoudelijke en praktische ondersteuning aan het bestuur en management bij verschillende contract besprekingen; coördineert, redigeert en ontwikkelt diverse communicatie-uitingen van de Huisartsen Gelderse Vallei, zoals berichtgeving op intranet of de maandelijkse nieuwsbrieven; je bent functioneel beheerder van intranet en de algemene website van de HAGV; onderhoudt en ontwikkelt (hulp)middelen of instrumenten op het gebied van communicatie en bent hiermee tot ondersteuning voor resultaatverantwoordelijke teams.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding , bijvoorbeeld richting Bestuurskunde of
management in de Zorg of Communicatiewetenschappen
• Relevante werkervaring

Competenties:
• Nauwkeurig
• Communicatief sterk
• Enthousiast

Huisartsen Gelderse Vallei biedt jou een veelzijdige functie met volop ruimte voor eigen inbreng. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard de Vries. 06-13316677

Over deze vacature

Referentie: GV/hgav/17
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Ede

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies