Junior Manager

Bedrijfsprofiel

Zirkzee-groep is een middelgroot kantoor met meerdere vestigingen in Zuid-Holland. Het is een full-servicebureau waardoor klanten terecht kunnen voor administraties, financiële vraagstukken en fiscaal advies. De doelgroepen die zij bedienen zijn het MKB, controleplichtige organisaties, de non-profit sector en multinationals.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur is ongedwongen en kan worden getypeerd als informeel. Men noemt elkaar bij de voornaam en er is geen sprake van een stropdassencultuur. De interne communicatie kent korte lijntjes. Iedereen is gelijk en de deur staat altijd open om ruggespraak te houden.

Functieomschrijving

Met een ruime klantenportefeuille bestaande uit het MKB- en non-profit sector ligt een groot deel van de controle verantwoordelijkheden bij jou. De klanten zitten verspreid over meerdere delen van het land en zijn zowel nationaal- als internationaal van karakter. Van de 90 controles op jaarbasis zijn er ongeveer 30 wettelijk verplicht en worden onder het vergrootglas van de AFM gesteld. Jouw kritisch professionele kijk op de controles zijn hard nodig om de kwaliteit van Zirkzee Groep te waarborgen en de klanten tevreden te stellen.
Jij zal als Junior Manager zorgen voor de planning, coördinatie en review van zowel wettelijke als vrijwillige controles. Op locatie ben jij het aanspreekpunt van de klant en stuur jij een team van assistenten aan. Hierbij controleer jij de verrichtte werkzaamheden van jouw collega’s maar draag jij ook zelfstandig jouw steentje bij aan het controleren en verwerken van de administraties. Waar kansen liggen om diensten uit te breiden of new business binnen te halen, benut jij door jouw commerciële kijk op situaties. De bedoeling is dat jij op den duur eigenhandig de rapporten controleert en ondertekent.

Functie-eisen

• Tekenbevoegd Register Accountant of Accountant-Administratieconsulent
• 5-8 jaar ervaring binnen de auditpraktijk

Competenties:
• Leiding kunnen geven aan een team alsook zelfstandig kunnen werken
• Klantgericht waarbij kwaliteit- en deskundigheid voorop staan
• Advies- en communicatief zeer vaardig zowel naar klant als collega
• Maatschappelijk betrokken gezien de soort klanten in de portefeuille
• Commercieel handelend waarbij kansen worden gezien en benut

• Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
• Kennis van Caseware applicaties

Denk jij de aangewezen persoon te zijn en wil jij meer weten over het bedrijf en de functie? Reageer dan via de link. Mailen, bellen of Whatsappen mag ook!

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-90
Salaris: € 55.000
Standplaats: Oegstgeest

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies