Assistent Accountant - Alfa Accountants

Bedrijfsprofiel

Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector met meer dan 800 specialisten, verdeeld over 30 kantoren door geheel Nederland. Iedere medewerker heeft veel kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.

Bedrijfscultuur

Een kantoor met oog voor mensen. Decentraal georganiseerd, dus flexibel in aanpak. En opererend in sectoren waar aan dynamiek geen gebrek is. Hun aandelensysteem maakt het voor iedere werknemer mogelijk om te participeren in de verdiensten.

Functieomschrijving

In de MKB-sector kun je als assistent accountant het verschil maken. Zo stel je zelf de jaarrekening samen, stel je de balans en winst- en verliesrekening op en je bent goed in het signaleren van klant specifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt.

De vestiging in Hoogeveen telt in totaal 31 collega’s. Je komt te werken in het MKB-team, bestaande uit drie assistent accountants en drie klantbeheerders. Binnen dit team ontvang je goede begeleiding en is er ruimte voor vaktechnisch overleg. Uiteindelijk is er als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van de klanten.

Alfa biedt jou vanzelfsprekend een marktconform salaris en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast stimuleren zij jou, naast het behalen van je AA of RB titel, om vakgerichte cursussen te volgen via de Alfa Academie.

Functie-eisen

• In het bezit diploma HBO Accountancy;
• Minimaal drie jaar werkervaring bij een accountantskantoor.

Competenties
• Initiatiefrijk;
• Kritisch;
• Ambitieus;
• Accuraat.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/36
Salaris: € 45.000
Standplaats: Hoogeveen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies