Projectleider Bouw

Bedrijfsprofiel

Kumij is een toonaangevende toeleverancier in de bouw actief in hoogwaardige kunststof kozijnen. De organisatie maakt deel uit van een succesvolle landelijke organisatie met meerdere kantoren in Zuid, West, Oost en Noord Nederland. Binnen de organisatie in Noord Nederland zijn circa 120 medewerkers werkzaam.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich als resultaatgericht, informeel en een betrouwbare en gedegen speler in de bouwtoelevering. Er veel geïnvesteerd in moderne en duurzame productiemiddelen om de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Door het succes van deze onderneming wordt er gekeken naar uitbereiding van het team.

Functieomschrijving

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de technische en financiële aspecten van het project. Uw dag begint s ’morgens op de kantoor of op de bouwplaats, u zet montage-instructies uit, houdt rekening met de veiligheidsaspecten en u houdt controle op de financiële processen. De wensen van de opdrachtgever worden vanuit uw rol nader afgestemd met afdeling verkoop. In de hectiek van de dag bewaart u rust, bewaakt u de planning, coördineert u de dagelijkse operationele doelstellingen en heeft een scherp inzicht in de afstemming van het meer- en minderwerk. Als projectleider streeft u naar de perfecte mix tussen kwaliteit van de lopende projecten.

Functie-eisen

• MBO of HBO Bouwkunde.
• Minimaal drie jaar relevante werkervaring als leidinggevende.
• Affiniteit met geveltechniek.

Competenties
• Stressbestendig
• Kwaliteitsgericht
• Communicatief vaardig
• Georganiseerd

Over deze vacature

Referentie: KW/BWP/1217
Salaris: € 51.000
Standplaats: Dordrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies