Medewerker Controlling

Bedrijfsprofiel

Voor woningcorporatie Beter Wonen in Almelo is Headhuntersteam op zoek naar een Medewerker Controlling. Beter Wonen is een corporatie met ruim 7000 verhuureenheden (VHE) en zet zich al sinds 1914 in voor betaalbare woningen in Almelo. De organisatiecultuur van deze corporatie is getypeerd door korte lijnen en flexibele werkwijzen. In de bedrijfsvoering is er een constante drive om te verbeteren en dit is ook terug te zien in de mogelijkheden voor medewerkers om zichzelf te ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als Medewerker Controlling lever je een actieve bijdrage aan het in control zijn van de organisatie en de afzonderlijke bedrijfsonderdelen. Je maakt onderdeel uit van de afdeling ‘control en informatisering’ en rapporteert aan de Teammanager. Het team bestaat uit zes collega’s waarvan vier controlling medewerkers en twee collega’s informatisering.

Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het samenstellen van planningen, rapportages en het uitvoeren van financiële beheerstaken, ten einde inzicht te verschaffen op financiële en bedrijfsmatige prestaties van de organisatie. Inhoudelijk ben je dus bezig met het opstellen van de jaarrekening, de begroting, budgetten en financiële meerjarenplanning. Verder draag je mede zorg voor de diverse waarderingen van het vastgoed en de vermogenspositie van Beter Wonen. Samen met het team verzorg je de liquiditeitsplanningen en stel je de bijbehorende rapportages op. Tot slot zijn de onderdelen fiscaal beleid en informatisering ook onderdeel van het takenpakket binnen de afdeling. Hiertoe behoren het beheren van de fiscale registraties, het opstellen van de rapportages inzake de fiscale positie (BTW / VPB) en controleer je de betrouwbaarheid van de gegevensverzamelingen die voortkomen uit de gebruikte business intelligence tools (Business Objects / SQL).

Functie-eisen

• Minimaal HBO in Accountancy of Bedrijfseconomie
• Ervaring met het opstellen van financiële rapportages
• Ervaring met het opzetten en bewaken van de P&C-Cyclus
• Ervaring met het opstellen van adviesrapporten

Competenties
• Analytisch sterk
• Hands-on mentaliteit
• Proactieve instelling
• Zelfstandigheid
• Integriteit
• Innovatief vermogen

De reactietermijn is tot en met 10 december 2017 en de eerste gesprekken vinden plaats in week 50. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Nico Nagelhout of Menno Mout, Consultants Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118.

Over deze vacature

Referentie: MM.48.17.MC
Salaris: € 44.000
Standplaats: Almelo

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
M. Mout
038-4212118
m.mout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies