Controller

Bedrijfsprofiel

Voor onze opdrachtgever Zorggroep Noordwest-Veluwe (ZNWV) in Harderwijk is Headhuntersteam op zoek naar een controller. Als specialist in ouderenzorg staat ZNWV voor liefdevolle, vakbekwame zorg, zinvolle dagbesteding en goede huisvesting. In Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten worden vanuit veertien locaties ouderen verzorgt zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Zonder de passie en betrokkenheid van de medewerkers is de ouderenzorg niet mogelijk en daarom investeert ZNWV in het talent van haar personeel zodat zij van nog meer waarde kunnen zijn voor haar cliënten.

Bedrijfscultuur

ZNWV biedt een leerzame omgeving met sparringpartners op niveau, hierdoor is een inhoudelijke ontwikkeling gegarandeerd. Naast het uitdagende niveau van de afdeling biedt de zorgsector een dynamische uitdaging door de veranderende wet en regelgeving en het spanningsveld met zorgverzekeraars.

Functieomschrijving

Als Controller maak je deel uit van de afdeling Control & Informatisering (C&I). De afdeling C&I bestaat in totaal uit vier Controllers met als leidinggevende de Manager Finance.
Inhoudelijk ben je als controller verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Zo ben je bezig met het periodiek analyseren en toelichten van managementinformatie en het adviseren van managers over de bedrijfsvoering. Ook ben je ondersteunend en voer je mede regie over het begrotingsproces. Daarnaast is een van de taken het coördineren van de processen rondom zorgcontractering, het bewaken van de deadlines en het voeren van onderhandelingen met de verzekeraar. Verder verricht je interne controles op de administratieve organisatie van de zorgadministratie, productieregistratie en -declaratie en de productieverantwoording aan het zorgkantoor, zorgverzekeraar en gemeenten. Tot slot is het leveren van verbetervoorstellen gericht op beleid en procedures op basis van interne controles en rapportages een onderdeel van de taken bij deze functie.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO/MA opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy
• Minimaal twee jaar ervaring als (junior) Controller

Competenties
• Communicatief vaardig
• Analytisch sterk
• Proactieve instelling
• Innovatief vermogen
• Zelfstandigheid
• Integriteit
• Representativiteit

Headhuntersteam verzorgt namens Zorggroep Noordwest-Veluwe de werving & selectieprocedure. De reactietermijn is tot en met 18 januari 2018. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118. Voor meer informatie over de organisatie van Zorggroep Noordwest-Veluwe verwijzen wij u door naar de website: znwv.nl

Over deze vacature

Referentie: MM.49.17.CO
Salaris: € 48.000
Standplaats: Harderwijk

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
M. Mout
038-4212118
m.mout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies