Junior Contractbeheerder

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is als technische dienstverlener actief in de service- en onderhoudsmarkt. Zij ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt gebouwgebonden installaties en systemen. Hierbij worden energiezuinigheid en comfort als belangrijke pijlers gezien. Het bedrijf is een toonaangevende speler op de Nederlandse markt en richt zich voornamelijk op projecten en het beheer & onderhoud in de zorg, industrie en mobiliteit.

Bedrijfscultuur

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit een doel op zich, maar een middel. Samen met hun klanten creëren ze een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met gebouwbeheer en wil je de volgende stap maken, dan is deze baan wellicht interessant voor jou. Als contractbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor één of meerdere grote klanten en zorgt ervoor dat hun gebouwgebonden installaties altijd in topconditie zijn. Jij krijgt te maken met storingen, onderhoud en diverse klussen. Om de opdrachten in goede banen te leiden stuur je monteurs en derden aan en zorgt dat alle werkopdrachten effectief en efficiënt worden afgehandeld. Je onderhoudt persoonlijk contact je opdrachtgever, kent zijn situatie als geen ander en legt gemaakte afspraken duidelijk vast. Uiteraard zorg je dat deze afspraken worden nagekomen en dat de kritische prestatie-indicatoren worden behaald. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant optimaal bediend wordt en tevreden is .
Als junior Contractbeheerder kun je een optimaal inwerktraject verwachten en word je begeleid door ervaren Contractbeheerders.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO/HBO-opleiding richting techniek.
• Enige relevante ervaring.

Competenties:
• Leergierig
• Organisatorisch sterk
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: GV/sws/18
Salaris: € 43.000
Standplaats: Deventer

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies