Tekenaar E/W-installaties

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is als technische dienstverlener actief in de werktuigbouwkundige, elektrotechnische en besturingstechnische installaties. De organisatie adviseert architecten, biedt ondersteuning aan installateurs en ontzorgt gebouweigenaren. Hierbij wordt duurzaamheid als belangrijke pijler gezien. Het bedrijf is een middelgrote dienstverlener op de Nederlandse installatiemarkt en is sterk in het vertalen van de wens van de klant naar concrete technische oplossingen. Dit valt of staat met goed personeel met oog voor detail.

Bedrijfscultuur

Bij dit veelzijdige installatiebureau heerst een cultuur waarbij het personeel klantgericht werkt en denkt in oplossingen. Daarom is het naast het bezitten van technisch inzicht eveneens van belang dat de klantvraag altijd helder is. Voor deze dienstverlening is een sterk klantgevoel noodzakelijk.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een gemotiveerde tekenaar in de installatietechniek. U moet daarnaast sterk zijn op het gebied van service en mee kunnen denken in de engineering. Als uithangbord van de organisatie werkt u bij de klant voor diverse uitdagende projecten. Dit varieert van grote utiliteitsprojecten tot kleinere projecten in de woningbouw. Deze vacature is gericht op de tekenaar E en W, het tekenwerk bij de opdrachtgever is namelijk zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig. Belangrijk is dat u naast uw vakkundigheid op het gebied van tekenwerk en service ook flexibel bent. Door een groot en variërend klantenbestand is het goed mogelijk dat uw werkplek per periode verschilt. Dit zorgt voor een dynamische functie waarbij u veel ervaring op doet in verschillende omgevingen.

Functie-eisen

• Minimaal MBO4 in de richting van WTB of E.
• Enkele jaren werkervaring in een functie als tekenaar in de installatietechniek.
• Ervaring met relevante teken- en ontwerp-applicaties (AutoCAD, StabiCAD, Revit, Dialux & Intelec)
• In het bezit van VCA-diploma

Competenties:
• Klantgericht en klantvriendelijk
• Communicatief vaardig
• Proactief
• Gestructureerd

Over deze vacature

Referentie: RB/WTBE/553
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
R.Bolt
050-5268884
r.bolt@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies