(Senior) Internal Auditor

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 1860, heeft Eno al meer dan 155 jaar aandacht voor mensen en hun gezondheid. Eno wil bekend staan als een kleine verzekeraar die een grootse bijdrage levert aan het betaalbaar houden van de zorg.

Eno’s missie is elke dag een wezenlijke bijdrage leveren aan de gezondheid van haar leden. Zij doet dat door hen nu en in de toekomst te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg en door hen te inspireren en te faciliteren in hun streven naar een optimale gezondheid. Dagelijks werkt Eno hier aan met haar drie zorgverzekeringen: Salland Zorgverzekeringen, HollandZorg en ZorgDirect. Ook het Zorgkantoor Midden IJssel is bij Eno ondergebracht.

Functieomschrijving

Als Auditor binnen Eno ben je in staat vanuit een methodologische aanpak complexe situaties/ processen te doorgronden. Je weet de vinger op de zere plek te leggen en brengt risico’s duidelijk in kaart. Een diepgaande analyse stelt jou in staat met passende oplossingen/ maatregelen te komen. Verbanden tussen de diverse processen ontgaan je niet. In tegendeel; met jouw helicopterview weet je hoe de hazen lopen en waar jouw aandacht en focus zich op moet richten. Eno is een kleine organisatie. Dit maakt dat je de functie van Auditor in de volle breedte vervult. Deze diversiteit vind je een uitdaging. Je bent onderdeel van een klein team; samen met een collega Auditor en de manager IAD geef je het vakgebied binnen Eno vorm. Eno zet zich daarbij voortdurend in voor verdere ontwikkeling en professionalisering; de kansen liggen voor het grijpen.

Voor deze functie zoekt Eno een kritische professional die complexe situaties/ processen doorziet en daarbij de juiste verbanden legt. Je bent je bewust van de omgeving waar binnen je beweegt en kunt schakelen tussen de diverse geledingen. Je bent onder andere een volwaardig sparringpartner voor MT leden, afdelingsmanagers, RvB, RvC en DNB. Sterker nog, vanuit een juiste manier van vragen stellen, overtuigingskracht en analytisch vermogen ben je in staat de organisatie Eno verder te helpen en te professionaliseren. Jouw scherpe analyse werk je gestructureerd uit in een goed opgebouwd dossier. Daarbij komen je uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden goed van pas. Deadlines halen het beste in je naar boven en verscherpen je focus. Voortdurend verbeteren is één van de kernwaarden van Eno; met de nodige nuchterheid en een realistische blik lever jij hieraan je bijdrage. Wij verwachten dat je zelfstandig kunt werken waarbij jij je collega’s goed aangesloten houdt.

Functie-eisen

Ben je momenteel werkzaam als controleleider, junior manager of manager binnen de audit praktijk van een accountantsbureau of heb je minimaal vijf jaar ervaring als internal auditor? Ben je in het bezit van een RA/ RO titel of minimaal theoretisch afgestudeerd? Dan komen wij graag met je in contact om verder in te zoomen op de functie.

Wat heeft Eno je te bieden?
Je kunt bij Eno rekenen op een prettige collegiale werkomgeving in een betrokken organisatie, waarin je alle ruimte en vrijheid krijgt voor verdere ontwikkeling. Daarbij horen een goede privé-werkbalans met passende arbeidsvoorwaarden. Onder andere een 13e maand, een goede pensioenregeling en telefoon/laptop zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden bij Eno. De cao voor de Zorgverzekeraars is van toepassing en je functie is afhankelijk van je kennis en ervaring ingeschaald in schaal 10/11. Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Nico Nagelhout, Managing Consultant Finance, 038-4212118.

Over deze vacature

Referentie: NN.50.17.IA
Salaris: € 65.000
Standplaats: Deventer

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies