Projectleider E – Besturingstechniek

Bedrijfsprofiel

Christiaens Group is op internationaal gebied actief als turnkey supplier in de champignonteelt, afvalverwerking en compostering. Het bedrijf is opgericht in de jaren '70 en is doorgegroeid tot marktleider. Vanuit een stuk grond zorgt de opdrachtgever er voor dat er champignons geteeld kunnen worden. Het betreft een dynamisch bedrijf waar je als werknemer van A tot Z zicht het op alle projecten.

Functieomschrijving

Als Projectleider E – Besturingstechniek ben je verantwoordelijk voor de projecten ten aanzien van de besturingstechniek. Leidend hierin zijn de elektrotechnische en klantspecifieke specificaties, zoals tekeningen en orders, en de financiële calculaties. Door goede communicatie, tijdig opleveren van projecten en het nakomen van afspraken straal je betrouwbaarheid richting de klant. Als Projectleider E – Besturingstechniek ben je volledig financieel verantwoordelijk voor een of meerde projecten.

In de functie organiseer, bewaak en coördineer je de uitvoering van verschillende orders van contractoverdracht tot en met oplevering. Daarnaast neem je deel aan verschillende vergaderingen en ben je verantwoordelijk voor de planning van interne en externe medewerkers. Communicatie met verschillende afdelingshoofden (inkoop, logistiek, engineering en productontwikkeling) is een continue zaak om te zorgen dat alles soepel verloopt. Als het gehele project is opgeleverd ben je verantwoordelijk voor de projectevaluatie.

Functie-eisen

• Relevante MBO of HBO opleiding richting Elektrotechniek, Besturingstechniek of Mechatronica.
• Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
• Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Competenties:
• Pragmatisch
• Initiatiefrijk
• Oplossingsgericht
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: KW/PBT/12
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Horst

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies