Tekenaar - Werkvoorbereider E Installatietechniek

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een adviseur op het gebied van installatietechniek, bouwkunde en onderhoud. Het bedrijf is actief in elke fase binnen de levenscyclus van een gebouw.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf is gevestigd in de regio 's-Hertogenbosch en heeft circa 25 pro-actieve medewerkers. Er is een platte organisatiestructuur met korte lijntjes, overal heerst een informele en ontspannen werksfeer. Als erkend leerbedrijf biedt de organisatie voldoende mogelijkheden om intern en extern deel te namen aan opleidingen en cursussen.

Functieomschrijving

Voor de afdeling installatietechniek is het bedrijf op zoek naar een Tekenaar – Werkvoorbereider E. Belangrijk in deze functie is dat u brede interesse heeft in gebouwen en techniek, gemotiveerd bent om uzelf te onderscheiden als CADtekenaar, u een dienstverlenende instelling hebt richting klanten en u graag meedenkt in processen.

Wat ga ik doen als Tekenaar – Werkvoorbereider E?
Alle soorten tekeningen die nodig zijn voor het tot stand brengen van de elektrotechnische installaties van utiliteits- en woningbouwprojecten vervaardigt u. U vertaalt schetsen naar technische tekeningen en tekent ontwerptekeningen en principeschema’s. Daarnaast verzorgt u coördinatietekeningen en opstellingstekeningen. U maakt detailtekeningen op schaal alsmede revisietekeningen en voert (eenvoudige) berekeningen uit.

Heeft u weinig of geen ervaring of geen passende opleiding? Het bedrijf leidt mensen graag op als CADtekenaar. Tevens is het mogelijk om geschoold te worden in Revit (BIM).

Functie-eisen

• Minimaal een afgeronde MBO opleiding
• Affiniteit met techniek

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Enthousiast en leergierig
• Pro-actieve instelling

Over deze vacature

Referentie: KW/DBE/1217
Salaris: € 30.000
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies