Manager Belastingadvies

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever legt zich toe op accountancy en belastingadvies. Landelijk adviseren zij meer dan 10.000 klanten in de markt van middelgrote en kleinere ondernemingen.
De medewerkers van onze opdrachtgever zijn de belangrijkste succesfactor. Als werkgever vinden zij dan ook dat goed werkgeverschap leidt tot tevreden en betrokken medewerkers. Deze groeiende organisatie biedt volop carrièrekansen.

Functieomschrijving

Je bent als Manager Belastingadvies een volwaardig gesprekspartner en allround adviseur voor al je klanten. Je levert verder een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de fiscale praktijk van de organisatie en zorgt voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de dienstverlening. Met jouw ruime kennis en ervaring weet je andere collega fiscalisten naar een hoger niveau te tillen. Zowel als persoon als vakinhoudelijk. Je coacht en enthousiasmeert jou collega`s op vakinhoudelijke ontwikkeling en je geeft sturing aan een realistische projectplanning.

Fiscale advisering op het gebied van herstructurering, fusie, overname, bedrijfssplitsing of opvolging en andere complexe adviesopdrachten zijn je bekend. Het onderhouden van zakelijke relaties van het klantenpakket zijn je speerpunten. De klanten van onze opdrachtgever begeven zich voornamelijk binnen het grote MKB (ook internationaal).

Functie-eisen

• Universitaire opleiding Fiscaal recht / Fiscale Economie
• Minimaal 8 jaar ervaring in een functie als Belastingadviseur/Fiscalist
• Lid van NOB

Competenties:
• Gevoel voor leidinggeven
• Klantgericht
• Pro Actief
• Gedreven
• Ambitieus

Over deze vacature

Referentie: NN.50.17.MBA
Salaris: € 65.000
Standplaats: Almelo

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies