Consultant Headhuntersteam Eindhoven

Bedrijfsprofiel

Voor onze locatie aan de Luchthavenweg in Eindhoven zoeken wij een creatieve, doortastende, consultant met lef.
Werken bij Headhuntersteam is een mooie stap in je carrière. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd bureau, dat zich al sinds 1998 bezighoudt met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde mensen. We maken scherpe analyses van ambities en personele vraagstukken en hebben een effectieve marktgerichte werkwijze.

Bedrijfscultuur

Headhuntersteam is een dynamische en informele organisatie. Onze organisatie kan worden gekenmerkt als betrokken, kritisch en proactief. Kenmerken die zich vertalen in: serieuze interesse in mensen, scherpe analyse in ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers en 'last but not least' een snelle effectieve marktgerichte werkwijze.

Functieomschrijving

Bij Headhuntersteam maak je onderdeel uit van een ambitieus team met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Je zit aan tafel bij onze opdrachtgevers om actuele arbeidsmarktvraagstukken te bespreken. Jij bent dé sparringpartner als het aankomt op aannemen van personeel. Daarnaast weet je talentvolle kandidaten te vinden. Je vertaalt arbeidsvraag naar de juiste vacature. Je selecteert kandidaten, je neemt sollicitatiegesprekken af en verzorgt de plaatsing bij de opdrachtgever.

Als Consultant start je met het bewerken van je eigen marktsegmenten en bouw je hierin een eigen netwerk op. Je leert talent te werven, te selecteren, en een klantkring op te bouwen. Wij begeleiden je, trainen je en leren je alle kneepjes van het vak. Vind jij het uitdagend om matchmaker te zijn en wordt je gelukkig van talent bemiddelen? Dan zit je bij ons zeker goed.

Functie-eisen

Dit ben jij:
• Afgeronde HBO opleiding.
• Zelfstandig.
• Ambitieus.
• Voorkeur voor sales / recruitment.

Wij bieden:
• Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden.
• Een uitstekend bonusstelsel.
• Een prettige werksfeer binnen een informeel team.
• Trainingen.
• Diverse leuke uitstapjes met collega’s.

Over deze vacature

Referentie: GV/hg/18
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Eindhoven

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
G. de Vries
040-3030884
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies