Projectleider Bouwkunde a.i. (16-32 uur per week)

Bedrijfsprofiel

Sité Woondiensten staat voor goed en betaalbaar wonen, zodat iedereen (maar met name mensen met een kleine portemonnee) goed kan wonen in Doetinchem en Bronckhorst. Dit betekent dat zij kwalitatief goede woningen met betaalbare woonlasten bieden die aansluiten bij de behoeften van huidige en toekomstige generaties. Met energiebesparende maatregelen tijdens onderhoud verlagen zij de energierekening van hun klanten en blijven hun woningen comfortabel en van goede kwaliteit. Site gaat voor leefbare buurten en wijken waar mensen zich thuis voelen

Functieomschrijving

De projectleider assisteert of leidt in opdracht van de manager Vastgoed en Ontwikkeling projectteams met name vanaf de definitieve ontwerpfase tot en met de nazorg (eventueel voor bepaalde projecten ook vanaf voorontwerpfase). Het gaat hierbij om projecten op het vlak van renovatie/vervangende nieuwbouw en planmatig onderhoud.
De werkzaamheden bestaan uit projectvoorbereiding (samen met de programmamanager), het aansturen van het projectteam (wonen en toezicht) tijdens de uitvoering, het aansturen van bewonerszaken (bewonersavonden, klankbordgroep, deelname werkzaamheden) samen met de projectadviseur wonen en wijkconsulent en directievoering tijdens uitvoering.

De projectleider bewaakt financiën, kwaliteit en de planning en stuurt in overleg met de manager Vastgoed en Ontwikkeling waar nodig bij. Als projectleider neem je besluiten binnen jouw mandaat op verschillende niveaus in verschillende fasen van het project. Je streeft hierbij naar een logische onderlinge samenhang van de verschillende projectonderdelen met de externe omgeving.
Intern levert de projectleider een bijdrage in de ontwikkeling van het team.

Onderdeel van de vacature is directievoering. Dit maakt voor ongeveer 4 uur per week onderdeel uit van de vacature. De werkzaamheden zijn het bewaken van de resultaten van de uitvoering (budget, planning en kwaliteit), het aansturen van bewonerszaken en het samenwerken met de toezichthouders.

In deze functie werk je samen met de collega’s van Vastgoed, Wonen en Bedrijfsvoering.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde
• Ruime ervaring op het gebied van projectmanagement
• Gericht op kwaliteit en duurzaamheid
Competenties:
• Proactief
• Teamspeler
• Positief kritisch

Over deze vacature

Referentie: GV/sW/18
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Doetinchem

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies