Senior Belastingadviseur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke adviesorganisatie. De dienstverlening richt zich onder andere op accountancy, audit, belastingadvies, corporate finance en pensioenadvies. Het is hun ambitie om de onderneming te plaatsen in de top van de financiële dienstverleners, met behoud van het regionale karakter en eigen cultuur.

Functieomschrijving

In de functie van senior belastingadviseur heeft u zowel een uitvoerende als een adviserende rol. Uw focus ligt vooral op het adviserende aspect. Adviesopdrachten zoals fusie/overname, herstructurering, innovatiebox, bedrijfsopvolging etc zijn u bekend.
In de uitvoerende sfeer zult u zich met name bezighouden met het reviewen van complexe aangiften voor de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Daarnaast controleert u aanslagen, bewaakt u trajecten van de uitstelregeling en schrijft u bezwaar- en beroepschriften voor.
Verder bent u fiscaal aanspreekpunt intern en naar de klant toe. U werkt nauw en veelvuldig samen met de accountants en geeft leiding aan (Junior) Belastingadviseurs. Daarbij signaleert u knelpunten op breed fiscaal terrein en geeft u een passend advies aan de klant. U vindt het tevens uitdagend om commercieel van waarde te zijn door middel van netwerken.

Functie-eisen

• Afgeronde Master richting Fiscaal Recht of Fiscale Economie
• Minimaal 8 jaar ervaring op een fiscale adviespraktijk waarvan minimaal 5 jaar in een adviserende rol
• Ervaring met profit klanten

Competenties:
• Pro actief
• Adviesvaardig
• Leidinggevende ervaring

Over deze vacature

Referentie: NN.51.17.SBA
Salaris: € 75.000
Standplaats: Doetinchem

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies