Mechanical Engineer Machinebouw

Bedrijfsprofiel

Christiaens Group is op internationaal gebied actief als turnkey supplier in de champignonteelt, afvalverwerking en compostering. Het bedrijf is opgericht in de jaren '70 en is doorgegroeid tot marktleider. Vanuit een stuk grond zorgt de opdrachtgever er voor dat er champignons geteeld kunnen worden. Het betreft een dynamisch bedrijf waar je als werknemer van A tot Z zicht het op alle projecten.

Functieomschrijving

Als Mechanical Engineer Machinebouw overleg je met en verzamelt informatie van de (pre-)engineers, afdeling verkoop, hoofd engineering, het projectteam, klanten en leveranciers. Vervolgens werk je globaal het ontwerp uit en maak je de concept- en werkplaatstekeningen. Je ondersteunt de projectleider en geeft technisch advies. Je voert berekeningen t.b.v. machineonderdelen en bepaalt materialen en maatvoering.

Vervolgens teken je gedetailleerd de gehele machine uit de gehele machine uit, je maakt overzichtstekeningen van onderdelen van de machine en maakt aansluitend de productie-, as built en revisietekeningen. Je beheert het technisch dossier, werkt aan verbetervoorstellen en standaardisatie van producten en werkwijzen.

Ten aanzien van de werkvoorbereiding maak je werktekeningen en instellijsten voor de werkplaats en begeleid en ondersteun je productie en montage. Je registreert en administreert je eigen werkzaamheden, stelt materiaallijsten op, vraagt offertes op bij leveranciers en voert calculaties uit. Indien van toepassing maak je een risico-inventarisatie en gebruikershandleiding en geef je input voor het maken van de beschrijvingen van de installatie en de werking ervan.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO+/HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of mechanical engineering.
• Je hebt ervaring met Inventor 3D of een vergelijkbaar programma.
• Goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift.

Competenties:
• Enthousiast / Betrokken
• Pragmatisch
• Gestructureerd

Over deze vacature

Referentie: KW/ME/18
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Horst

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies