Assistent Accountant (audit)

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met ongeveer 12 medewerkers. Met name de controlepraktijk is groeiend en daarom zijn zij op zoek naar versterking. De organisatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom zijn zij ook erg trots dat zij uitstekend door de toetsing zijn gekomen ivm wettelijke controles.
Onze opdrachtgever hanteert een persoonlijke aanpak richting klanten en hecht veel waarde aan de communicatie richting klanten.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar deskundige assistent accountants. Ben je in staat om (complexe) jaarrekeningen en fiscale posities op te stellen, of heb je een sterke ambitie om jezelf hierin te ontwikkelen? Dan kan deze vacature iets voor jou zijn. Het reviewen van jaarrekeningen en aangiften maken ook onderdeel uit bij je taken. Je klanten bestaan voornamelijk uit MKB ondernemingen (BV`s). Verder ben je in staat om adviesbehoeften te signaleren en de adviesklus samen op te pakken met de relatiebeheerder of accountant.

Bij onze opdrachtgever bestaat de mogelijkheid om vanuit de positie van zelfstandig assistent accountant door te groeien en worden goede faciliteiten geboden omtrent verdere ontwikkeling.

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy
Met voorkeur relevante werkervaring

Competenties:
• Zelfstandig
• Pro actief
• Communicatief vaardig

Over deze vacature

Referentie: MH.12.2017.010
Salaris: € 42.000
Standplaats: Eindhoven

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
M.Hajema
040 303 08 84
m.hajema@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies