Business Controller

Bedrijfsprofiel

Sutfene ondersteunt de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeente Zutphen en Lochem, waarbij regie over eigen leven voorop staat. Sutfene werkt met ruim 850 medewerkers en 500 vrijwilligers, die verzorging, verpleging of specialistische behandelingen voor ouderen op een zestal locaties bieden. De wensen, gewoontes en gebruiken van de bewoners vormen het uitgangspunt van de dienstverleningen van Sutfene.

Bedrijfscultuur

In de mooie Hanzestad Zutphen is de grootste locatie van Sutfene gevestigd. In De Lunette verleent Sutfene zorg aan oudere mensen die lijden aan een vorm van dementie. De ondersteunende diensten zijn ook op deze locatie gevestigd wat zorgt voor een sterke binding met de primaire doelstellingen van Sutfene. Als organisatie zet Sutfene zich in voor haar medewerkers door opleidingen en doorgroeimogelijkheden te bieden. Het is een organisatie die ambitieuze professionals de kans geeft om zich te ontwikkelen in een prettige en mensgerichte omgeving.

Functieomschrijving

Als business controller bij Sutfene kun je een inhoudelijke bijdrage leveren aan de ouderenzorg. De zorgsector en specifiek de ouderenzorg is in Nederland een belangrijk maatschappelijk onderwerp. Het spanningsveld van zorgkantoren, zorgverzekeraars en de verschillende overheden bieden ieder jaar weer nieuwe uitdagingen. Wij zoeken dan ook een kandidaat die van deze dynamiek energie krijgt en het maatschappelijk belang niet uit het oog verliest. In deze functie is er de mogelijkheid om 4x9 te werken.

Inhoudelijk ben je als business controller verantwoordelijk voor het uitvoeren en verbeteren van de interne control cyclus. Dit doe je door het uitvoeren van lijn-controles en deelwaarnemingen. Je bent daarnaast bezig met interne risico controles betreffende ingaande en uitgaande financieringsstromen. Je identificeert en kwalificeert risico’s en houd die risico’s beheersbaar.
Daarnaast ben je als business controller het aanspreekpunt en de financiële sparringpartner. Dit betekent dat je het managementteam en de bestuurder adviseert op een manier die past bij de strategie van Sutfene. Het advies komt voort uit de uitvoering van het financieel beleid en het analyseren van maand, kwartaal en jaarcijfers over de gehele breedte van de organisatie. Tevens adviseer jij de managers bij het budgetbeheer, de FTE’s en de productie. Tot slot analyseer je exploitatiegegevens per locatie en per productsoort en de effecten van de genomen maatregelen ten aanzien van exploitatie. Naast de “klassieke” control werkzaamheden analyseer je business modellen en vernieuw je deze gericht op maatschappelijk rendement.
In deze functie ontvang je leiding van de manager finance en control en rapporteer je aan het managementteam en de bestuurder. Als sparringpartner heb je een collega business controller met wie je nou gaat samenwerken.

Functie-eisen

• HBO of hoger geschoold en meerjarige werkervaring als financial
• Affiniteit met de ouderenzorg
• Zelfstandig kunnen functioneren bij het uitbrengen van adviezen aan het management
• Goed inlevingsvermogen en gevoel voor politiek-bestuurlijke dynamiek
• Sterke schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid

Competenties
• Analytisch
• Proactief
• Integriteit
• Innovatief
• Stressbestending
• Accuraat
• Sociaal

Headhuntersteam verzorgt namens Sutfene de werving & selectieprocedure. De reactietermijn is tot en met 10-1-2018. De voorselectie vindt plaats op 11-1-2018 en de eerste gespreksronde bij Sutfene zal plaatsvinden op 15-1-2018. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam, m.mout@headhuntersteam.nl.

Over deze vacature

Referentie: MM.51.17.BC
Salaris: € 55.000
Standplaats: Zutphen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
M. Mout
038-4212118
m.mout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies