Internal Sales Engineer

Bedrijfsprofiel

Grundfos is een van ’s werelds meest toonaangevende pompproducenten. Grundfos maakt het voor haar klanten mogelijk om water te transporteren, te zuiveren en efficiënt gebruiken binnen woningen, commerciële gebouwen, in nutsbedrijven en op industrieel en agrarisch terrein. Met 80 verkoopkantoren in meer dan 55 landen is Grundfos wereldwijd actief. Grundfos heeft de markt onderverdeeld in drie verkoopsegmenten: Building Services, Industry en Water Utility. De producten vinden hun weg naar de markt hoofdzakelijk via lokale distributie kanalen maar ook rechtstreeks.

Bedrijfscultuur

Grundfos Nederland laat zich typeren als een technisch commercieel georiënteerd bedrijf met veel oog voor social responsibility. Er heerst een sterk wij-gevoel en de omgangsvormen zijn informeel en open. Wij zien onze medewerkers als een van de belangrijkste elementen om te komen tot succes. Verder staat Grundfos bekend om haar sterke innovatieve, betrouwbare en brede- productenprogramma.

Functieomschrijving

Als Internal Sales Engineer bent u actief in de backoffice. Hierbij bent u verantwoordelijk voor het aanbieden van geschikte oplossingen aan klanten. Aan de hand van informatie die u ontvangt van de medewerkers uit de buitendienst probeert u oplossingen te bedenken voor een specifieke toepassing. Vervolgens probeert u deze zo efficiënt mogelijk om te zetten naar een offerte. U zal tevens een sparringpartner zijn voor klanten binnen deze technische oplossingen. Mochten er technische onduidelijkheden zijn zal u ook de gene zijn die deze informatie achterhaald bij de klant.

U zorgt er voor dat er een goede kennis is binnen het team van de pomp-oplossingen evenals het op peil houden van deze kennis door het op de voet volgen van technische innovaties van Grundfos. Voor een aanvraag geldt dat u een goede inschatting moet kunnen maken van de mate waarin u voor een bepaalde oplossing in detail moet kijken, dan wel een ruwe aanbieding dient te maken met als doel een zo efficiënt mogelijke inzet van uw tijd.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen wij graag met u in contact.
• Afgeronde technische opleiding minimaal MBO-niveau
• Commerciële werkervaring, ervaring in een technische omgeving
• Ervaren met SAP, ECC, office applicaties is een pré
• Ervaring met pompen en pomp-technische applicaties is een pré
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Teamplayer
• Stressbestendig
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBD22-IS
Salaris: € 39.000
Standplaats: Almere

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies