Team Leader Mid Office

Bedrijfsprofiel

Grundfos is een van ’s werelds meest toonaangevende pompproducenten. Grundfos maakt het voor haar klanten mogelijk om water te transporteren, te zuiveren en efficiënt gebruiken binnen woningen, commerciële gebouwen, in nutsbedrijven en op industrieel en agrarisch terrein. Met 80 verkoopkantoren in meer dan 55 landen is Grundfos wereldwijd actief. Grundfos heeft de markt onderverdeeld in drie verkoopsegmenten: Building Services, Industry en Water Utility. De producten vinden hun weg naar de markt hoofdzakelijk via lokale distributie kanalen maar ook rechtstreeks.

Bedrijfscultuur

Grundfos Nederland laat zich typeren als een technisch commercieel georiënteerd bedrijf met veel oog voor social responsibility. Er heerst een sterk wij-gevoel en de omgangsvormen zijn informeel en open. Wij zien onze medewerkers als een van de belangrijkste elementen om te komen tot succes. Verder staat Grundfos bekend om haar sterke innovatieve, betrouwbare en brede- productenprogramma.

Functieomschrijving

Als Team Leader Mid Office coördineert u de werkzaamheden van de Mid office. De front office behandeld alle makkelijke aanvragen. De Mid office behandeld de moeilijkere aanvragen waardoor er langduriger klantencontact is. Rapportages zal u daarom regelmatig afstemmen met de Operations manager, die overzicht houdt op de Front, Mid en Backoffice. Verder zal u bezig zijn met het invoeren van klanten orders in het ERP systeem (SAP), inclusief checks met de onderliggende offertes, achterhalen van levertijden en zorg dragen voor de orderbevestiging. Het is van belang dat u proactief orders opvolgt en de voortgang van orders bijhoudt. Ook zal u meedenken bij verstoringen en hier alternatieven bij aandragen.

Tevens houdt u de voorraadoptimalisatie en de periodieke voorraadinventarisatie bij. Ook beheert u het retourproces, inclusief de administratie hiervan. Als team leader Mid office zal u ook functioneringsgesprekken voeren en bent u verantwoordelijk voor het bewaken van de afdelingsdoelstellingen. U evalueert de afdelingsprocessen en initieert verbeteringen.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen wij graag met u in contact.
• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar werkervaring
• Ervaren is het logistiek proces in SAP
• Ervaren met de Office pakketten

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Teamplayer
• Stressbestendig
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBD22-TL
Salaris: € 47.000
Standplaats: Almere

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies