Constructief Medewerker Staal

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al jaren actief op het gebied van het ontwerpen, fabriceren en monteren. Denk hierbij aan grote bedrijfsruimtes welke met behulp van staal gebouwd worden. Zo beschikt het bedrijf over eigen constructeurs en tekenaars, die met behulp van de meest actuele 3D tekenpakketten proactief kunnen meedenken in de ontwerpfase.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie werken medewerkers die houden van aanpakken en hard werken. Hierin koesteren ze gezamenlijk een passie voor constructies en metaal. Mede door de platte organisatiestructuur is de omgang tussen de collega’s plezierig en heerst er een nuchter klimaat.

Functieomschrijving

Het betreft een functie voor montagemedewerker op FTE-basis. Als montagemedewerker staal bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren en realiseren van projecten. Doordat de organisatie samenwerkt met diverse bedrijven zijn de projecten uiteenlopend. Je werkt hierin samen met een gemotiveerd team dat actief is in de provincies Friesland en Groningen. Dit betekent dat je als montagemedewerker projecten uitvoert met ondersteuning van grote machines en anderzijds zelf de mouwen moet opstropen. Naast een gemotiveerde werkhouding ben je in het bezit van certificaten voor MIG/MAG-lassen en/of TIG-lassen.

Functie-eisen

• U beschikt over minimaal een MBO diploma of enige jaren ervaring.
• U beschikt over communicatieve vaardigheden;
• U beschikt over de juiste lascertificaten.

Competenties:
• Nauwkeurig
• Teamspeler
• Communicatief

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/29
Salaris: €29.000,-
Standplaats: Berlikum

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies