Accountmanager Kooi Security

Bedrijfsprofiel

Kooi Security werd opgericht in 2010 en startte succesvol met de eerste UFO die direct zijn kunnen bewees. Daarna ging het snel en groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een vloot van zo’n 350 systemen, 42 professionals, drie vestigingen en klanten verspreidt over grote delen van Europa.

Het hoofdkantoor van Kooi Security is gevestigd in Drachten, daarnaast beschikt Kooi Security over een vestigingen en het Duitse Rastede. Met de UFO zijn zij op dit moment actief in onder andere Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Engeland, Schotland, Ierland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Estland, Slovenië Litouwen en Zuid Afrika.

Maar Kooi Security is meer. Zij zijn marktleider op het gebied van innovatieve camerasystemen. Tijdens een vlot en gedegen R&D-traject wordt een camerasysteem in de praktijk getest om tot een betrouwbare implementatie te komen. Achter de schermen werken zij continu aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve camerasystemen.

Bedrijfscultuur

Binnen onze opdrachtgever geldt een informele, familiaire sfeer die ervoor zorgt dat het prettig werken is. Tussen de 42 medewerkers heerst een open deur beleid waardoor de omgang tussen de verschillende afdelingen zeer goed is. Kooi Security kenmerkt zich dan ook als een no-nonsens organisatie welke waarde hecht aan respectvolle omgang en vertrouwen.

Functieomschrijving

Kooi Security is marktleider in Europa. Om deze positie te verstevigen worden nu de pijlen op de Benelux gericht. Hiervoor is groei noodzakelijk. Daarom is Kooi Security op zoek naar versterking van het huidige team. Als Accountmanager onderhoud en bereid jij het relatienetwerk uit, gericht op de tak Bouw en Civiel. Hiertoe behoren aannemers in de breedste zin des woords, die actief zijn in de grond-, weg-, en waterbouw en utiliteits-en woningbouw. De MKB aannemer tot nationale- en internationale spelers behoren tot jouw klantenkring.

Jij focust je op mogelijkheden om jouw netwerk en marktaandeel uit te breiden. Hierbij denk je mee met de klant. Door inlevingsvermogen creëer je een beeld van de wensen en koppelt dit aan de mogelijkheden binnen Kooi Security. Je investeert in de relatie en hebt kennis van jouw eigen producten om vervolgens een onderbouwd advies te geven en met een passende oplossing te komen.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Affiniteit in aannemerij van de bouw- en civiele techniek
• 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie
• Enthousiast zijn over het product en de onderneming

Competenties:
• Inlevingsvermogen
• Winnaarsmentaliteit
• Zelfstandig
• Communicatie vaardig
• Energie en vertrouwen uitstralen

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/31
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies