Constructeur

Bedrijfsprofiel

Headhuntersteam is een gerenommeerd werving & selectie en detacheringbureau. Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde mensen, door middel van een bijzonder concept!

Competenties, ervaring en drive van kandidaten zijn voor ons van doorslaggevend belang. En met resultaat; In de afgelopen jaren blijkt de match tussen opdrachtgever en kandidaat in 96% van de door ons ingevulde opdrachten succesvol te zijn!

Functieomschrijving

Regelmatig zijn wij voor diverse opdrachtgevers op zoek naar een Constructeur. U bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerp- en revisietekeningen. Het is belangrijk dat u in staat bent om constructieberekeningen te maken van de ontwerp, bestek en uitvoering fases. Daarnaast bent u binnen dit ingenieursbureau verantwoordelijk voor het begeleiden van de realisatie van ontwerp en toelevering van componenten in samenwerking met de andere partijen en toeleveranciers. Tevens maakt u deel uit van het projectteam met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Als Constructeur levert u een belangrijke bijdrage in de ontwerpmogelijkheden en de toepasbaarheid hiervan.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Competenties:
• Communicatief
• Accuraat
• Zelfstandig

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/33
Salaris: €51.000,-
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies