(Junior) BIM Modelleur Civiel

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is begonnen als familiebedrijf in de schuur die in de achtertuin was gebouwd. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale organisatie met het hoofdkantoor in het midden van het land. Sinds een paar jaar is onze opdrachtgever samen gegaan met een ander groot ingenieursbureau die zich voornamelijk richtte op infra, milieu en stedenbouwkunde. Hierdoor heeft onze opdrachtgever nu een ruime kennis op elk mogelijk gebied. Zodoende zorgt onze opdrachtgever ervoor dat klanten nog beter worden voorzien van specialistisch en multidisciplinair advies. Meer dan 150 werknemers met een passie voor techniek zijn werkzaam bij onze opdrachtgever. De expertise ligt onder meer bij constructies, bouwtechniek, civiele techniek, brandveiligheid en geotechniek. Onze opdrachtgever is werkzaam in woningbouw, utiliteit en GWW.

Bedrijfscultuur

Ondanks de omvang van onze opdrachtgever heerst er bij iedere vestiging een open, platte en efficiënte communicatie cultuur. Elke vestiging wordt geleid door een vestigingsdirecteur die de vrijheid heeft om de vestiging te leiden. Zodoende heeft elke vestiging zijn eigen opdrachtgevers en wordt een informele en open cultuur gewaarborgd. Binnen onze opdrachtgever is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Naast dat u werkzaam bent op een vestiging bestaat er een mogelijkheid om uzelf te ontwikkelen doormiddel van uitwisseling met een andere vestiging of zelfs het buitenland. De werkzaamheden bij onze opdrachtgever zijn heel divers waardoor er constant nieuwe kansen en mogelijkheden worden geboden om uzelf te ontwikkelen en ervaringen uit te delen met collega’s.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren Revit Modelleur. Op dit moment besteedt de opdrachtgever veel werk uit. Vandaar dat de organisatie meer expertise in huis willen halen. Als (ervaren) revit modelleur kom je te werken op het gebied van bouwtechnische en civiele constructies

Functie-eisen

Functie-eisen
• MBO en/ of HBO opleiding Bouwkunde
• Ervaring als BIM Modelleur is gewenst. Ook mogelijkheden voor starter
• Klantgericht
• Communicatief sterk

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/36
Salaris: € 41.500,-
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies