Calculator/Cost Engineer W Utiliteit en Industrie

Bedrijfsprofiel

Klein Poelhuis Installatietechniek ontwerpt, implementeert en onderhoud de meest uiteenlopende installaties in heel Nederland en in het buitenland.

De organisatie is een moderne aanbieder van totaaloplossingen in de installatietechniek. De organisatie staat voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service.

De techniek in de bouw wordt steeds geavanceerder. Alleen daarom al wil de organisatie het liefst vanaf de schetsfase al mee denken over de toepassing ervan. Daarbij waar mogelijk de samenwerking zoeken met professionele partners die het eindproduct naar een nog hoger plan kunnen tillen. Ketendenken is de organisatie op het lijf geschreven.

Bedrijfscultuur

Bij Klein Poelhuis staat de mens centraal. Ze besteden veel aandacht aan haar medewerkers en de manier waarop zij met hun werk bezig zijn. Een dynamische en informele organisatie met korte lijnen.

Functieomschrijving

In de rol van Calculator W ben jij verantwoordelijk voor het calculeren van nieuwe uitdagende projecten op het gebied van utiliteit en industrie. Dit betreft o.a. zorgcentra, scholen, kantoren, clean rooms, maar ook industriële installaties. Het betreft hier zowel aanbesteding- als bouwteamtrajecten.

Als Calculator W ben je een onderdeel van de projectgroep Utiliteit/Industrie. Binnen het projectteam trek jij als Calculator W zelfstandig zaken naar je toe. Aan de hand van het door de opdrachtgever opgegeven pakket van eisen ontwerp, ontwikkel en calculeer jij zelfstandig. Met jouw ontwerpen en calculaties lever jij resultaat in de vorm van verkregen opdrachten. Een functie als Cost Engineer W waarbij je de ruimte krijgt je te ontwikkelen, te sparren met technische collega’s die net als jij de lat ook hoog leggen.

Functie-eisen

Om deze functie als Calculator W goed uit te kunnen oefenen ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energiesystemen. Je beschikt over:

• HBO denk- en werkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring
• Afgeronde technische MBO+ of HBO opleiding richting WTB of HIT
• 5 jaar relevante werkervaring
• Kennis van duurzame energiesystemen
• Passie voor de installatietechniek
• Kennis van ERP, ACTO is een pré
• In bezit van rijbewijs B
• Woonachtig binnen een uur van Winterswijk

Competenties
• Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
• Je bent communicatief vaardig
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent stressbestendig en bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen
• Je bent flexibel en initiatiefrijk

Bij onze klant kunt u rekenen op een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Een functie vol dynamiek in een informele organisatie met korte lijnen.

De Werving & Selectie van deze vacature Calculator W wordt exclusief verzorgd door Headhuntersteam.

Over deze vacature

Referentie: BW/01-18/CAW
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Winterswijk

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies