Werkvoorbereider Civiele Techniek

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een aannemer in de civieltechnische sector. Met twee standplaatsen bedienen ze opdrachtgevers in geheel Nederland. Als organisatie besteden ze volop aandacht aan de nieuwste technieken op het gebied van aanbrengmethoden van grond-en waterkerende constructies en passen deze tevens toe. Hiermee willen ze het meest vooraanstaande bedrijf zijn en blijven. Of het nu gaat om snellere, veiligere, duurzamere of overlast reducerende technieken; het blijft zoeken naar de beste aanbrengmethodes uitgevoerd door de beste werknemers.

Bedrijfscultuur

De cultuur van de organisatie laat zich kenmerken door een resultaatgericht en een pro actieve instelling. Een pragmatische opstelling en klantgericht handelen zijn tevens kenmerken van de onderneming. Dit doet u in een enthousiast team van ongeveer 55-FTE die werkzaam zijn op deze locatie.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider vervult u een belangrijke rol tussen het aannemen van projecten en succesvol afronden van deze projecten. Als werkvoorbereider zorgt u er voor dat deze tijdig uitvoeringsgereed zijn voor de uitvoerders. Dit doet u door actief uitvoering te geven aan het maken van werktekeningen, inkoop van materialen en ondersteuning te bieden in de financiële afhandeling.

Functie-eisen

U hebt een HBO werk- en denkniveau. U bent werkzaam (geweest) in de grond-, weg- en waterbouw en hebt dus affiniteit met de civieltechnische branche. Daarnaast hebt u inzicht en parate kennis over het vakgebied. U hebt enige ervaring met Autocad.

Competenties:
• Creatief
• Pragmatisch
• Communicatief

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/40
Salaris: € 37.000,-
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies